Compania nationala de securitate NEI Divizia de Securitate, membra a NEI Holding, s-a alaturat Asociatiei Specialistilor in Informatii pentru Afaceri – ASIA. Aceasta este singura entitate non-profit din Romania ce are ca scop dezvoltarea domeniului de Business & Competitive Intelligence (informatii pentru afaceri) si, totodata, urmareste o contributie activa la cresterea competitivitatii companiilor din Romania.

Statutul de membru al ASIA asigura companiei NEI Divizia de Securitate posibilitatea de a consulta bazele de date, lucrarile, publicatiile si materialele de care dispune Asociatia, dar si sa colaboreze la publicatiile acesteia. Accesul liber la informatii complexe legate de piata pe care NEI Divizia de Securitate isi desfasoara activitatea, precum si alte piete aflate in relatie cu aceasta asigura o mai buna intelegere a nevoilor clientilor si, prin urmare, o crestere a calitatii serviciilor oferite.

Printre obiectivele pe care firma le poate atinge cu ajutorul specialistilor din Asociatie se numara si:

– Identificarea oportunitatilor de piata

– Intelegerea impactului globalizarii asupra afacerii proprii

– Intelegerea evolutiei actuale si previzibile a pietei financiare

– Identificarea resurselor

– Identificarea de personal de specialitate pe piata muncii

– Analiza factorilor de risc a posibilelor asocieri cu alte firme

– Analiza factorilor de risc generati de noile companii intrate pe piata.

– O mai buna protectie a datelor din interiorul companiei

Echipa din care este formata Asociatia reuneste experti si practicieni deopotriva din mediul academic si cel de afaceri, capabili sa constituie repere profesionale solide pentru toti cei interesati de domeniul informatiilor pentru afaceri si de cresterea performantei companiei proprii prin utilizarea datelor de acest fel. Acestora li s-au alaturat si specialistii NEI Divizia de Securitate, pentru o competitivitate sporita in randul companiilor din Romania si o piata dezvoltata, mai stabila si mai potrivita nevoilor societatii actuale.