Agentii patrulelor mobile asigura o prezenta activa la fata locului.

Patrulele mobile sunt utilizate pentru a le aminti hotilor si vandalilor ca acel loc este in mod permanent monitorizat si verificat. Pe langa patrulare, noi realizam si proceduri de rutina la locatia clientului.

Agentii nostri mobili sunt permanent in contact cu centrul de comanda NEI DIVIZIA DE SECURITATE, folosind in permanenta aparate de emisie-receptie sau sistemul GSM.

Clientii NEI DIVIZIA DE SECURITATE sunt protejati de programul nostru de raspuns rapid.

Acest program trimite echipajul de interventie la alertele date de alarme. Inarmati cu experienta si cunostinte, ei determina mai intai seriozitatea alarmei si intreprind actiuni necesare pentru rezolvarea situatiei, fiind excelent antrenati si sustinuti de reglementarile legale in vigoare.

Un agent NEI DIVIZIA DE SECURITATE va supraveghea premisele clientului la ore aleatorii, in timpul zilei si/sau in timpul noptii, pentru a se asigura ca nu au existat patrunderi neautorizate sau incercari de efractie.

Vehiculele patrulei sunt dotate cu dispozitive de radio emisie, in legatura permanenta cu Centrul de Control NEI DIVIZIA DE SECURITATE, astfel incat, in eventualitatea unei urgente, computerul selecteaza echipajele cele mai apropiate de locul evenimentului.

Agentii de interventie sunt dotaţi cu arme de foc si autoturisme performante: HUMMER, DODGE, TUCSON, HOVER CUV, DACIA DUSTER.

Semnele de avertizare si sigla NEI DIVIZIA DE SECURITATE sunt afisate in exteriorul obiectivelor pe care le monitorizam.

Interventie Rapida

NEI MOBILE COMMAND CENTER

NEI Divizia de Securitate lansează un nou serviciu de DISPECERAT MOBIL unic din Romania.

NEI-Mobile-Command-Center