CE ESTE SISTEMUL GPS?

Sistemul asigură securitatea vehiculului, protecţia şi monitorizarea acestuia prin GPS/GPRS, o tehnologie avansată de localizare şi comunicare . Sistemul se adresează nevoii de securitate şi protecţie, atât a vehiculelor, cât şi a conducatorilor acestora. Cea mai importantă caracteristică a sistemului de monitorizare a acestui sistem este ca în cazuri de nevoie şi la cerere, poate bloca utilizarea vehiculului. Sistemul Gps implementat de Nei Divizia de Securitate va poate oferi o suită de rapoarte cum ar fi: localizarea autovehicului în
orice moment, analizarea traseului efectuat, rapoarte foi de parcurs, raport combustibil, rapoarte mentenanţă auto.

CONTROLUL LA DISTANŢĂ – Prin efectuarea unui simplu apel telefonic la Dispeceratul Nei Divizia de Securitate puteţi solicita urmarirea vehiculului Dumneavoastră, oricând şi oriunde, datorită facilităţii sistemului de monitorizare permanentă a vehiculului, ceea ce vă conferă un maxim de confort şi siguranţă. De asemenea, în situaţii speciale, puteţi bloca utilizarea vehiculului Dumneavoastră, indiferent de distanţa la care se află, şi în deplină siguranţă!

BUTONUL DE PANICĂ – În caz de ameninţare sau de urgenţă medicală, utilizatorul vehiculului apăsând butonul de panică, va fi contactat de Dispeceratul Nei Divizia de Securitate care vă oferă sprijinul necesar rezolvării situaţiei.

REDUCERI LA ASIGURAREA CASCO – Sistemele Nei Divizia de Securitate previn furturile de vehicule, de aceea utilizatorii unor astfel de sisteme beneficiaza de o reducere a politei de asigurare CASCO. MONITORIZAŢI-VĂ VEHICOLUL – Familia sau angajaţii Dumneavoastră folosesc vehiculul? Nu mai fiţi îngrijoraţi! Cu un simplu apel telefonic la Dispeceratul Nei Divizia de Securitate, după identificarea cu parola acordată la intrarea în sistem, puteţi localiza vehiculul Dumneavoastră sau puteţi obţine orice informaţie despre acesta. În acest mod, aveţi controlul asupra vehiculelor Dumneavoastră.