Transport valori
Transport valori

Noi, cei de la NEI DIVIZIA DE SECURITATE, ne concentrăm pe menţinerea integrităţii transporturilor de valoare pe tot parcursul lor.

Ne asigurăm că instrucţiunile clienţilor noştri sunt urmate întocmai. În acelaşi timp, asigurăm clienţilor sprijinul şi documentaţia de care aceştia au nevoie pe tot parcursul transportului şi depozitării.

Indiferent dacă este vorba de transporturi cargo speciale sau de un transport obişnuit de valori al unei bănci, compania noastră acoperă toate aspectele privind securitatea transportului, depozitării si livrării.

Oferim soluţii conform raportului cost-calitate pentru asigurarea siguranţei şi securităţii produselor şi bunurilor dumneavoastră de valoare.

În situaţii de criză, agenţii noştri sunt perfect capabili sa realizeze tehnici complicate de conducere defensivă, evitarea accidentelor, conducere avazivă sau supraveghere vehicul.

Trasporturile de valori  se execută cu personal specializat şi autorizat de către Inspectoratul General al Poliţiei Române, toate realizându-se în conformitate cu reglementările legale în vigoare.

Pentru un transport de valoare obişnuită, echipajul de securitate este alcătuit dintr-un autoturism pentru transport, agentul de intervenţie înarmat şi un angajat/reprezentant al beneficiarului. În funcţie de mărimea transportului numărul agenţilor alocaţi poate varia, astfel că la transporturi cu valoare foarte mare echipajul va fi mai numeros.

Pentru evenimente linistite – Conteaza pe NEI!