Monitorizare, intervenție rapidă, patrulare

Agenţii patrulelor mobile asigură o prezenţă activă la faţa locului.

Patrulele mobile sunt utilizate pentru a le aminti hoţilor şi vandalilor ca acel loc este în mod constant monitorizat şi verificat. Pe lângă patrulare, noi realizăm şi proceduri de rutină la locaţia clientului.

Agenţii noştri mobili sunt permanent în contact cu centrul de comandă folosind în permanenţă aparate de emisie-recepţie sau sistemul GSM.

Clienţii sunt protejaţi de programul nostru de răspuns rapid.

Acest program trimite echipajul de intervenţie la alertele date de alarme. Înarmaţi cu experienţă şi cunoştinţe, ei determină mai întâi seriozitatea alarmei şi întreprind acţiuni necesare pentru rezolvarea situaţiei, fiind excelent antrenaţi şi susţinuţi de reglementările legale în vigoare.

Un agent va supraveghea perimetrul clientului la ore aleatorii, în timpul zilei şi/sau în timpul nopţii, pentru a se asigura că nu au existat pătrunderi neautorizate sau încercări de efracţie.

Vehiculele patrulei sunt dotate cu dispozitive de radio emisie, în legătură permanentă cu Centrul de Securitate, astfel încât, în eventualitatea unei urgenţe, computerul selectează echipajele cele mai apropiate de locul evenimentului.