Prin echipa tehnica compusa din ingineri specialisti in electronica, automatizari si cibernetica, NEI DIVIZIA DE SECURITATE realizeaza instalari, mentenanta si service pentru sisteme de alarma, supraveghere, control acces, televiziune cu circuit inchis, sisteme de detectie si prevenire a incendiilor. Instalarea se face atat cu sistemele proprii cat si cu echipamentul clientului. In afara de instalarea propriu-zisa a sistemului de securitate necesar, NEI DIVIZIA DE SECURITATE ofera service, post­garantie şi consultanta in intretinerea sistemelor de securitate.

In functie de necesitatile de securitate ce vor fi constatate de catre echipele de suport tehnic si divizia de proiectare veti primi solutia optima pentru sistemul de securitate.

Sisteme de securitate profesionale.

Sistemele securitate sunt sisteme cu rol de protejare valorilor, bunurilor si nu in ultimul rand a persoanelor aflate intr-un spatiu delimitat.

Sistemele de alarma au ca scop protejarea persoanelor, a bunurilor si valorilor dintr-un spatiu bine delimitat. Un sistem de alarma profesional adauga un plus semnificativ de liniste familiei si are un puternic efect de descurajare asupra infractorilor.

Astfel echipajele de interventie rapida pot ajunge in cel mai scurt timp la obiectiv.

Ce va ofera un sistem de alarma?

Complexitatea sistemelor de detectie si alarmare la efractie creste proportional cu dimensiunile cladirilor sau a proprietatilor care trebuiesc protejate.

Ce trebuie sa contina un sistem de alarma?

Se poate opta pentru sisteme de alarma prin cablu si wireless.