Monitorizare si interventie rapida

Monitorizarea constă în supravegherea obiectivelor în permanentă cu ajutorul sistemelor tehnice antiefracţie şi antiincendiu, care reacţionează în momentul producerii evenimentului şi anunţă centrul nostru de comandă (dispecerat), de unde se declanşează intervenţia rapidă a echipajelor de specialişti din teren şi, dacă e necesar, se anunţă şi autorităţile. Sesizarea dispeceratului se face automat, prin suport  GPRS sau telefonic.

Sistemul de monitorizare este constituit pe scheletul unei infrastructuri proprii format din echipamente de comunicare de ultima generaţie interfaţate cu sisteme informatice performante prin canale de comunicare securizate.

Dispeceratul NEI DIVIZIA DE SECURITATE menţine legătura între sistemele de efracţie conectate şi echipajele de intervenţie rapidă. Acesta este asigurat de un generator performant de ultima generaţie pentru a funcţiona 24/24.

Compania naţională de securitate NEI DIVIZIA DE SECURITATE efectuează serviciul de monitorizare folosind Canalul GPRS sau linia telefonică – un comunicator digital preia semnalele specifice din centrală de alarmă (Buton de panică, Alarma generală, Cădere de tensiune, Armare/Dezarmare, etc.) şi le transmite către dispeceratul NEI DIVIZIA DE SECURITATE

Comunicator digital GPRS

Echipament de comunicare ce preia semnalele de la centrală de alarmă la efracţie şi le transmite către dispecerat în timp real, folosind o cartelă de date securizată.

Linia Telefonică

Comunicare prin linie telefonică se face prin conectarea sistemului de alarmă la efracţie la operatorul dvs. de telefonie fixă.ATENŢIE: În cazul în care linia dvs. de telefonie fixă este întreruptă (până de curent, neplata facturilor, lucrări de întreţinere ale operatorului etc.) centrala de alarmă nu mai poate comunica cu dispeceratul!

În momentul producerii unui eveniment, comunicatorul montat la beneficiar transmite informaţia în timp real, aceasta fiind afişată pe monitoarele Dispeceratului. În funcţie de semnalele primite, dispecerul anunţa echipajele de intervenţie rapidă din zonă (care se deplasează în regim de urgenţă şi acţionează în cel mai scurt timp), organele de urgenţă după caz (poliţie, jandarmi, pompieri, ambulanta) şi beneficiarul.

Se contactează persoană de legătură desemnată de Beneficiar, se face recunoaşterea prin parole şi se informează despre natura evenimentului şi despre constatările echipei de Intervenţie Rapidă.

În cazul în care sunt semne de efracţie Echipa de Intervenţie reţine persoana şi asigură paza până la sosirea poliţiei şi a beneficiarului.

Acest tip de monitorizare are o strânsă legătură cu cel de monitorizare și intervenție pentru a asigura cât mai bine securitatea obiectivului și ajută la depistarea unor evenimente care pot produce pagube materiale și care trebuie prevenite. 

În situația în care dispecerii observă ceva în neregulă în ceea ce privește obiectivul protejat se anunță imediat echipajele de intervenție, beneficiarul și, după caz, organele de poliție. 

Printre beneficiiile monitorizării video distingem următoarele: 

Reducerea costurilor aferente securității locației; 

Eficiența sporită a măsurilor de securitate prin reducerea numărului de infracțiuni datorită descurajării infractorilor și identificarea mai ușoară a suspecților; 

Detecția mai rapidă a problemelor survenite, care vă oferă posibilitatea de a acționa cât mai eficient în situații de criză; 

Metodă mai bună de supravghere a propriilor angajați, a fluxului de vizitatori și a proceselor de lucru interne; 

Simplitate și fiabilitate în operare și mentenanță; 

Asigurăm servicii de înaltă calitate în ceea ce priveşte escorta şi transportul de valori cu personal specializat. 

Ne concentrăm pe menţinerea integrităţii transporturilor de mare valoare pe tot parcursul lor. 

Ne reconfigurăm serviciile pentru a veni în întâmpinarea diferitelor nevoi ale clienților, iar instrucțiunile acestora sunt respectate. În acelaşi timp, asigurăm clienţilor sprijinul şi documentaţia de care aceştia au nevoie pe tot parcursul transportului şi al depozitării. 

Oferim soluţii conform raportului cost-calitate pentru asigurarea siguranţei şi securităţii produselor şi bunurilor dumneavoastră de valoare.

NEI Termovisiune

NEI vă prezintă două soluții de top pentru măsurarea temperaturii corporale cu acuratețe ridicată si o detecție instantă pentru prevenirea posibililor purtători de coronavirus COVID-19

☑️Scanare automată, non-invazivă 📹
☑️Soluție de scanare IR – non-contact📱